Forårsmesterskabet 2024

23. april 2024 19:04 , af Mads Hegnsborg Bruun

Sådan forløb mesterskabet


Så blev der afholdt Forårs/P&T mesterskab i vores dejlige fiskeklub.

Mesterskabet stod fredag den 12. april 2024 i Hove P&T.Der var 17 tilmeldte til arrangementet, men grundet lidt sygdom osv. mødte 14 mand op kl. lidt i 7 fredag morgen. Dette må også siges at være et flot fremmøde.

Efter betaling og registrering fordelte folkene sig på pladserne rundt om søen. Vejret startede fra den pæne side med et tyndt skydække og rolig vind.

Rundt om søen blev der forsøgt med forskellige fiskemetoder bl.a. powerbait, gennemløber, spinner og regnorm. Der blev ikke set eller mærket meget aktivitet.

Den smule aktivitet der var, skete udelukkende på den ene bro i hjørnet af søen, hvor de rutinerede kræfter i form af Flemming Weidemann, Bent Hytholm, Hans Kalledsø og et par andre havde taget opstilling.

Her blev der hen over formiddagen mærket og fanget et par fisk. Alle på powerbait trukket efter bombardaflåd.

Den eneste der dog lykkedes at lande fisk fra broen var Flemming, som fordelt over formiddagen fik landet 3 fine regnbueørreder.Leif, som havde taget opstilling inde på land, ved siden af førnævnte bro, var den eneste anden som landede fisk, der var pointgivende i konkurrencen. En lille regnbue, som nok må sætte rekord som den mindste ørred fra søen.

Herefter kom Preben til søen, på trods af sygdom, og stod for at selskabet blev godt bespist med pølser og brød.

Efter spisningen viste vejret sig fra en noget kedeligere side, hvor det begyndte at blæse op og der kom nogle kedelige byger.

Fiskeriet døde dog også helt ud og det eneste andet som var blevet fanget hen over dagen var et par skaller af Claus og Frederik.

Efter endt fiskeri kunne årets vinder udnævnes, Flemming Weidemann med 3 fine regnbueørreder og 2. pladsen, med den nye mindste rekord, gik til Leif Petersen.

Resten af præmierne blev fordelt ved lodtrækning.

Tak for en hyggelig fiskedag og vi ses til næste arrangement

Mads Bruun


Se mere om dagen her