Politiets Fiskeklub


Viktor


JANUAR 2021 | NYHEDSBREV NR. 114
Indholdet af dette nyhedsbrev


Viktors bestyrelse

Kommende klubture med Viktor

• Kystturene med Viktor (22.10 + 19.11)

Seneste fangster (Steffen H.)

Skibet Viktor (bookning, oplevelser m.m.)

Sikkerhed til søs (Stena Line)

Indmeldelse (bliv medlem af Viktor)

Lucius (bliv medlem af SU)

De Blå Blink (bliv medlem af Fiskeringen)


Vigtige datoer i 2021


Generalforsamlingen
Dato afventer


Forårsmesterskabet

23.04.21: Poppelsøen


Klubmesterskabet
30.08.21: Øresund


Nyhedsbrevsredaktør Morten Søndergaard
(som har langt flere fiskestænger end jeg har brug for, men ikke nær så mange, som jeg kunne ønske mig).


Formand
Karl Kristian Jensen
6161-8744
mail

Næstformand
Egon Poulsen
5139-0000
mail

Kasserer
Kim Lundager
5179-9707
mail

Bådinspektør
Lars Mogensen
5129-2167
mail

Juniorleder
Allan Scheller
2542-6151
mail

Mesterskaber
Preben Hytholm
4097-8605
mail

Webmaster
Preben Bo Nielsen
5179-3470
mail

Redaktør
Morten Søndergaard
6137-2477
mail


Kommende klubture med skibet Viktor


Klubturene med skibet Viktor er aflyst indtil videre


Kære fiskevenner i Viktor

Bestyrelsen har truffet beslutning om, at sejlads med vores klubskib ”VIKTOR” pr. mandag den 11. januar 2021 er indstillet indtil videre - selvfølgelig for at være på linje med restriktionerne i samfundet i øvrigt.

Der må sejles, hvis følgende bliver respekteret:

- Du skal sejle ALENE, eller

- Du har KUN medlemmer af din EGEN husstand med ombord.

Ja, ærgerlige tider, men det skal nok blive godt igen.

Bedste hilsener - Lars Mogensen, bådinspektør


[ Til Top ]


Bestyrelsen mødes på Teams(foto: Morten Søndergaard)


[ Til Top ]


Kystture i Viktor - Omø og Højerup Kirke

Overskriften for de to ture må lyde: ”Småt er også nødt til også at være godt”.

Første tur gik til Omø, hvilket jo krævede en færgetur. Vejrudsigten tegnede helt ad r…. til, så der faldt nogen deltagere fra i sidste sekund, ligesom nogen var coronaramt.

De havde nedjusteret vinden fra 12-14 ms til 10 ms, og derfor tog vi 4 mand chancen. Alle bekymringer blev gjort til skamme, da vi ankom til Stigsnæs.
Der var stort set ingen ting at mærke af søgang – muligvis fordi den nye færge er helt anderledes sødygtig end den gamle.

Velankommet til den nordøstlige del af øen, tittede solen frem. Vinden fik vi delvist ind fra siden, så det var faktisk fuldstændig perfekte forhold. Det burde give fisk og det gjorde det også.

Men hold nu kæft, hvor de var små. Ingen over målet og kun 3 stk. samt et par mistede med største lige under 40 cm!! Hmmm – ja det var altså bare ikke imponerende.

De sidste par timer inden færgen kom kl. 18, brugte vi til at se de andre pladser, som ikke kunne fiskes pga. vinden. Uagtet det ringe resultat har jeg tænkt mig at vende tilbage til foråret, da øen har sin helt egen sjæl. Og så er der normalt ikke mange lystfiskere at slås med pladserne om, og det er værd at køre langt efter.


(foto: Steffen Horvath)

Anden tur skulle være gået til Sj. Odde. Hvordan det er lykkedes mig at lægge to ture, hvor vinden bare har hylet derudaf, er sgu en gåde, men fakta var, at de lovede op mod 18 ms på Sj. Odde og selvfølgelig fra vest, så ingen af siderne kunne fiskes.

Så var det bare med ændre destination hurtigt. Det blev til Højerup Kirke. Vi mødes lidt flere end til Omøturen, og der var faktisk tre helt nye ansigter, som i den grad håber at kunne holde fast i.

Vi vadede ud til stedet, hvor vi for 2 år siden havde godt fiskeri i november. Vandet var temmelig cacaofarvet. Jeg var sgu noget nervøs, da vi kastede blinkene ud, men til alt held var det muligt at fiske. Py ha da det var heldigt. Lars fik slidt sig til en fin blank havørred på ca. 47 cm på blink – godt kæmpet.


(foto: Steffen Horvath)

Efter et par timer uden at vi havde mærket mere, skiftede vi plads til Bøgeskov. Her havde vi mere rygvind. Folk begyndte at sive kl. 1430, men vi var et par stykker, der holdt ud til den bitre ende.
Jeg var vadet langt ud mod Køge Sønakke, men hverken så eller mærkede det mindste.

Oppe ved bilerne mødtes jeg med Mads, som havde kæmpet sig til en målshavørred på blink – rigtig godt holdt ud. Således sluttede efterårets kystture, og vi ser frem til næste års ture.

Kysttursarrangør Steffen Horvath


[ Til Top ]


Seneste fangster


Blandede fangster

Sommeren/Efteråret 2020

af Steffen Horvath

Lidt sommerfiskeri på revene, en tur til Glomma og Stjørdal efter stalling, ørreder og laks, to Viktorkystture, en Mørrum og Skjernå-tur, en weekendtur til Sj. Odde og sidst men ikke mindst en god geddetur i efteråret.

Så har jeg samlet lidt turberetninger sammen siden den tidlige sommer og til næstesidste dag i efteråret. Der er således heldigvis lidt at berette.

I lighed med de efterhånden sidste nogen år, har jeg ikke kunnet fange havørreder i prime-time marts og april. Når sommeren er ved at indfinde sig, og fiskeriet koncentreres om de sene aftentimer og revene, er det gået noget bedre – og godt for det, da jeg ellers nok var nødsaget til at tage lykkepiller.

Det er blevet til en håndfuld korte ture efter arbejdstid hovedsagligt til Vestsjælland. Vi har været på Røsnæs en enkelt gang i perfekt vejr og med en rigtig dårlig oplevelse rigere på kontoen.

Ikke fordi vi ikke fangede noget, men fordi andre lokale fiskere i den grad formåede at provokere ved at stille sig ud foran os – formentlig udelukkende for at skræmme os væk.

De gode rev kan man ikke have for sig selv, men et minimum af konduite må man kunne forvente. Under normale omstændigheder finder jeg mig ikke i sådan en opførsel, men gad simpelthen ikke at få aftenen ødelagt, så vi fortrak denne aften. Havde fiskeriet været godt var det nok gået anderledes!


(foto: Steffen Horvath)

Så har vi haft bedre oplevelser på et af de andre rev. Havørreder op til 50 cm og på et par ture endda op til 2-3 fisk til en eller flere af gutterne – jo jo det kan stadig lade sig gøre.

En af turene var vi 3 mand afsted. Vind og vejr var fuldstændig perfekt, men der var fuldstændig dødt. Hvordan det lykkedes mig at få to fine havørreder på blink var lidt en gåde – det må have været de eneste to fisk på hele revet. De to andre så eller mærkede absolut intet. Sådan kan heldet nogle gange fordele sig noget ulige.

Fiskemæssigt har turene sjældent varet mere end 3-4 timer, hvilket gør, at man kan nå i seng og trods alt få nogle timer inden arbejdet kalder, og i nogen perioder, når fiskefeberen raser helt vildt, kan det måske blive til mere end en tur på en uge!

I uge 26 havde min faste fiskemakker Lars og jeg planlagt 3 dage til Glomma efter stallinger og ørreder og herefter 3 dage i Stjørdal i Norge efter laks. Den kombination burde betyde, at vi var rimelig sikre på at få i det mindste lidt stallinger på flue.

Vi havde godt luret vejrudsigten og set, at der var en varmefront på vej, men havde dog ikke forventet, at vi skulle opleve badeferie!! De første 3 dage i Glomma ved Kvennan flyfishing camp gik helt som planlagt.

Vi havde næsten hele stykket for os selv pga. corona – det var godt nok dejligt afstressende. Selvom vi ikke kendte Glomma i forvejen, fik vi dog relativt hurtigt snuset os frem til nogle bestemte steder, hvor der var godt med stallinger, bla. ved tilløb og hvor elven deler sig, og der er mindre sideløb.

Stallingerne var dog temmelig svære at lokke til hug på alm. nymfer, hvilket undrede mig noget. Til gengæld var der ret god hugrate, når man først havde fundet ringende stallinger og satte en lille sort str. 14-16 tørflue på.

I løbet af et par timer kunne man godt have 5-6 fine stallinger mellem 35-42 cm. På let grej kan de give en sjov oplevelse. Fightmæssigt er de ikke helt lige så sjove som ørreder, men går ikke af vejen for spring og små udløb. Jeg var ikke i nærheden af nogle specimen-eksemplarer, som er dem over 50 cm! Det har jeg til gode.


(foto: Steffen Horvath)

En af dagene mødte vi riverkeeperen, som er hollænder. En rigtig hyggelig fyr, der var meget hjælpsom. Han gav os lidt fif til ørredfiskeriet, som han sagde, var blevet markant bedre de sidste 5-6 år pga. catch & release. Hans fortrukne metode var opstrøms nymfefiskeri med strikeindikator. Forfanget skulle være 0,14 – ikke 0,12 eller 0,16 nej – helt præcist 0,14. Det var noget med brudstyrke kontra opdrift på linen!

Nymferne var tunge conehead nymfer, som kravlede på bunden, og dem blev der altså mistet mange af pga. det tynde forfang. Ikke umiddelbart min kop the, da præsentation er noget klodset samtidig med, at det minder lidt om flådfiskeri.

Han ville lige vise os, hvordan det skulle gøres, og det ville vi da rigtig gerne se! Jeg drillede han lidt med at sige, at jeg ville overveje at byde ham en øl, hvis han fik en ørred inden for 10 min.

Det løfte havde han ikke problemer med at holde. 2 kast og så havde han en lidt slank men meget smuk gul/brunprikket ørred på ca. 50 cm – sådan. Han måtte dog krybe til korset og indrømme, at han havde fanget den helt samme fisk samme dag!

Han kunne kende den på en lettere deformerede kæbe. Den blev meget hurtigt fotograferet og sat ud igen. Som han sagde, så æder ørrederne alt, hvad der kommer forbi dem i den korte sommer, som de har at stå vinteren imod med.

Ja man har en holdning til man får en ny – nu skulle vi sgu også afprøve opstrøms nymfe fiskeri, men vi havde overhovedet ikke noget, der kunne minde om strikeindikators.

Derfor købte vi en regulær prop, som vi skar et lille stykke ud af, og fik så på den måde lavet en intermistisk indikator. Vi fik foræret en coneheadflue hver, og så gik jagten ellers i gang.

Vi havde fået udpeget et par steder lidt væk fra campingpladsen. De pladser som han udpegede, holdt ganske rigtigt ørreder. Jeg fik et par små ørreder på mellem 30-35 cm, og det er jo ikke voldsomt. Hvad de ikke indeholdt i størrelse havde de dog i vildskab.

Jeg skal sgu love for, at de smækkede til fluen og sprang som vanvittige. Det gav lidt ekstra blod på tanden. Så jeg havde også hørt, at der blev dyrket målrettet nedstrøms ørredfiskeri med store mørke fluer, så det ville jeg også prøve.


(foto: Steffen Horvath)

Jeg monterede min 11 fods switch stang, og satte en ordentlig syg hårvingeflue på. Det mindede lidt om let laksefiskeri. Og efter en times koncentreret fiskeri fik jeg et brutalt rusk i stangen. 20 m. ude i elven så jeg en mindre ørred på vel mellem 40-45 cm gå helt fri af vandet.

Da den landede havde den afkroget sig selv, og det blev ikke til mere. Men den form for målrettet ørredfiskeri med lidt større fluer tiltalte mig, så kommer jeg på de kanter igen, skal det afprøves mere målrettet.

Efter 3 dages hyggeligt fiskeri i Glomma, gik turen mod Stjørdal. Jeg var meget spændt på at se elven, og jeg skulle ikke blive skuffet. Alle de beskrivelser af elven, som jeg efterhånden har læst, havde gjort at jeg havde dannet en del billeder i min lille laksehjerne af, hvordan Stjørdal måtte se ud, og jeg sgu love for, at vi fik lov at fiske på nogle gudestræk.

Vi var både heldige og uheldige på samme tid. For vi fik store dele af elven næste for os selv pga. udeblivelsen af tyskere og svenskere grundet corona. Ulempen var bare, at vi fik elven i 28-30 graders varme – dog med en behagelig vandtemperatur på 11-12 grader.! Pyha da for en varme – det er simpelthen for meget for mig at fiske i.

Derfor blev vores fiskeri hurtigt inddelt sådan, at vi stod op kl. 04, og var ved vandet fra 0430 til ca. kl. 10, hvorefter vi spiste lidt forsinket morgenmad, og lagde os til ca. 1730. Så en hurtig gang aftensmad og så til elven fra kl. 1930 til kl. ca. 2300. Det var til at holde ud, og der var nogen fantastiske sol op og nedgange.

Vi fiskede med flydeliner med meste af tiden og mindre fluer på de fleste af strækkene/pools. Dog var der nogle dybe pools, hvor linerne blev byttet ud med intermediate, så fiskeriet var generelt i den lettere genré, hvilket var yderst behageligt.

Fiskekorte var indretttet således, at der var et antal pools til rådighed over en lang strækning på ca. 15 km. Dog var der mange undtagelser mht. fiskeret, som man lige skulle sætte sig ind i for ikke at overtræde lovene. Det var knap så charmerende.

Men flere pools var så til gengæld pænt charmerende. Bla. en af de øverste skovpools, som var en længere pool med træer helt ned til bredden og jævn strøm, hvor fluen fik et perfekt drev.
Denne skovpool besøgte vi flere gange, men havde dog ingen tilbud. Vi så enkelte mindre laks springe, men det var så også det eneste action, der var!


(foto: Steffen Horvath)

Den næstesidste dag fik vi den berømte Bruhølen næsten helt for os selv. Der var en enkelt ældre lokal fluefisker, som sad og bandt sin flue på forfanget ved en bænk. Han var vældig flink og sagde, at jeg bare kunne gå foran ham.

Lige som jeg gik ud, så jeg en mindre grilse springe helt ud af vandet, så troen var der. Jeg gik hele strækket grundigt igennem uden at se/mærke mere.

På vej op mod den ældre mand så jeg, at han havde flex på klingen. Han havde fisken på i ca. 30 sek. Og så var den gone! ”Øv – den ville jeg da gerne have landet for ham” tænkte jeg, da jeg fortsatte op mod ham. Jeg var ikke nået helt op til ham, før han havde endnu en laks på, som desværre også kun blev hængende kort tid!

Da jeg snakkede med ham fortalte han, at han havde mistet yderligere 2-3 laks, de forgående dage, så han var noget pissed. Om han havde tjekket krogene, ved jeg ikke, man der var ingen tvivl om, at han var rutineret, så det var nok sort uheld.

Vi så/mærkede desværre ikke mere, men der er ingen tvivl om, at jeg godt kunne tænke mig at besøge den elv igen ved lejlighed. Jeg skal blot have anskaffet mig et par rundsave til alburne og blodtryksdæmpende medicin, når man skal til at køfiske, men det er jo betingelserne.

Jeg var sædvanen tro en efterårstur i Mørrum. Vi var 4 mand høj – den ene dag 5 mand. Og resultatet kan sammenfattes meget hurtigt: 4 dage med lækkert vejr, masser af fisk i vandet, hyggeligt samvær og ufattelig mange timer brugt ved vandet.

Det resultererede i en mindre mistet fisk til Ib på 3-4 kilo efter meget kort tids fiskeri på førstedagen, og en lille hunlaks (54 cm) til Jens på det allersidste kast den sidste dag.

Uha da da – det var ikke meget. Jeg måtte sætte min lid til at Skjern kunne rette lidt op på det, for ellers var det direkte indlæggelse på den lukkede med alvorlig laksedepression!!

Skjern Å gav heldigvis lidt oprejsning til undertegnede. Jeg var sammen med Johnny og Torben. Fiskeriet i efteråret havde været ganske fint, og der var kommet en del nedbør op til turen. Johnny var taget der over et par dage inden os andre, men havde ikke haft held, da vi mødtes. Humøret var heldigvis stadig i top.


(foto: Steffen Horvath)

Den ene af dagen gik jeg helt alene på et af de øvre stykker af Skjern Å, hvor åen er så smal, at fluekastet er reduceret til små rullekast. Naturen deroppe er ret lækker, så jeg elsker at gå deroppe men havde endnu tilgode at få en fisk på dette øvre stykke.

Da jeg var ved at udvikle en musearm, satsede jeg på det helt lette udstyr i form af en 9 fods klasse 7 kyststang!! Det er ikke noget som jeg normalt vil anbefale med mindre man tør voldpresse fisken (og så kan det stadig give voldsomme problemer fightmæssigt), men det er ret bekvemt og skånsomt for musearmen.

Jeg havde sat en lille bitte coneheadflue i Green Highlander farver. I 2. kast lagde jeg fluen ud i en strømkile og nåede at tænke, at fluen vistnok så ud til at have viklet sig, da det sagde KNALD! En god laks på 6-7 kilo sprang fri af vandet og da den landede var krogholdet røget. Der blev sgu godt nok bandet igennem.

Årsagen var ganske rigtigt, at fluen havde viklet sig om sig selv, og så kan man altså ikke kroge en fisk! Øv øv – måske var det eneste tilbud jeg ville få. Et var sikkert – den her laks huggede ikke mere den dag.

I dyb frustration lagde jeg fluen ud samme sted bare for en ordens skyld. Det var en god ide, for stik mod forventningen, gentog situationen sig blot med den ændring, at denne gang sad laksen ordentlig kroget. Den piskede opstrøms, og ind under nogle træer, så jeg mosede ud i åen med håb om, at der var fast bund. Det var der heldigvis og heller ikke så dybt, som jeg havde frygtet.

Da jeg først stod ude i åen, fik jeg relativt hurtig styr på laksen. Jeg fik presset den ind i stille vand, og kunne relativt nemt lande laksen. Jeg fik lagt laksen op i sivene, hvor den kunne ligge skånsomt. Laksen var en fin hunlaks på ca. 7 kilo og 90 cm.

Hold nu op hvor jeg var lykkelig. Så var turen reddet. Resten af turen forløb uden yderligere kontakter af betydning. Vi vender frygteligt tilbage til næste år.

Sidst i oktober havde Jens og jeg planlagt en tur til Øland. Den blev så forhindret dagen inden vi skulle afsted pga. corona, Til alt held kunne vi låne et sommerhus af den anden Jens på Sj. Odde ikke langt fra Ebbeløkke, som er et godt sted at fiske. Der blev fisket intensivt i små 3 dage.

Den første dag havde vi en del kontakter med mindre ørreder. Jeg fik bla. en på 44 cm på fluestang og mistede et par andre, mens de to andre stod for en på samme størrelse og et par undermålere.

De to flg. dage flaskede vinden sig ikke, så det blev til et par kontakter, bla. ude på Klint. Men Ebbeløkke skal helt sikkert udforskes mere.


(foto: Steffen Horvath)

Og så lige et par hurtige ord om geddefiskeriet. Jeg har ikke haft det store held her i efteråret men har da fået et par mindre gedder på til 3,5 kilo på wobler og blink.

Min faste makker Lars har været mere heldig og har på sin favoritagn – 100 grams orange gummi-ørred - fået et par fine gedder på 7 og 10 kilo.

Agnen kræver en ret kraftig stang (og pegefingeren bliver smadret af linen) så det er ikke lige mig, men effektivt er det. Begge kæmpede ganske bravt. Håber at kunne få rettet lidt op på fiskeriet inden året er omme. Der er nok et par dage mellem jul og nytår, hvor den står på geddefiskeri.

Så er der ikke så meget mere at berette om for i år. Tilbage er blot at ønske rigtig glæde jul og godt nytår. Tight lines i det nye år.

Steffen Horvath


[ Til Top ]


Skibet Viktor

Bådinspektør Lars Mogensen


4050-1303 | mail


Skibet har en lukket Facebookgruppe
Anmod om medlemskab
her


Regler for bookning af ture med skibet Viktor(foto: Morten Søndergaard)


1).
Hvert medlem kan kun have 2 aktuelle bookninger til annoncerede klubture ad gangen. Dog kan medlemmer yderligere tilmelde sig annoncerede klubture, hvis der er ledige pladser tidligst ugedagen før turen afholdes.

2).
Gæster kan kun deltage 2 gange som gæster, hvorefter de må beslutte, om de ønsker at være medlemmer af Viktor.

3).
Gæsternes og medlemmernes navne skal oplyses ved bookning og efterfølgende indføres i logbogen af skipperen.

4).
Gæster på klubture må vige for medlemmer efter følgende regler: Hvis båden er fuldbooket og der er gæster på deltagerlisten, må gæsten vige pladsen, hvis et medlem melder sig til turen senest kl. 1200 ugedagen før turen. Dette uanset hvornår gæsten har meldt sig til turen.


Skipperen er ansvarlig for indkrævning af betaling fra deltagerne på klubturen.

Indbetalingen af det samlede beløb skal ske senest 14 dage efter turen, enten til klubbens bankkonto: 1551 + 8072221 eller via Mobilepay: 539372 (husk at notere turdato).


[ Til Top ]


Data og nyttig viden


Motorbåden VIKTOR er 10 meter lang og godkendt til sejllads med 12 personer, heraf max. 8 fiskende personer.

Båden ligger det meste af året i Nivå Havn, men flyttes i vinterperioden til Humlebæk Havn.

For at sejle med båden kræves minimum duelighedsbevis i lystsejlads, samt at skipperen er godkendt/omskolet til båden.

Skipperen skal kraftigt overveje, om der skal sejles ud, når vinden er 8 m/s eller mere og endda mindre, når vinden f.eks. er i syd-øst.


[ Til Top ]


Nødhjælp - Dansk Søredningsselskab


Kommer du som skipper i en situation, hvor noget går i stykker og Viktor ikke vil sejle, så smid krogen og ring til Dansk Søredningsselskab: tlf. 27 60 11 12 / www.dsrs.net, og læn dig tilbage.

Dansk Søredningsselskab har til formål, at assistere bådejere der har behov for hjælp i ikke livstruende situationer på søen. Det kan f.eks. dreje sig om grundstødninger, motorstop, havari m.m.

Der kan ofte være tale om situationer som kan udvikle sig i livstruende retning hvis der ikke ydes hjælp i tide - derfor kalder vi det også for forebyggende søredning.

Husk at aftale med slæbebådskaptajnen, hvad I gør, når I kommer til havn.

Bådinspektør Lars Mogensen: mobil: 4050-1303 | mail.


[ Til Top ]


AIS - Automatic Identification System


Viktors færden på Øresund kan følges på: http://www.marinetraffic.com/ais/ - når AIS-systemet vel at mærke er tændt og skibet er ude at sejle.
Så husk at tænde for AIS-systemet, så vil Viktors placering på vandet altid kunne ses.


[ Til Top ]


Sikkerhed til søs - lær om sikker sejlads


https://www.stenaline.dk/sikker-sejlads

I linket kan du se Stena Lines omfattende grafik, der giver dig masser af gode råd til en sikker sejlads.
Du kan bl.a. læse om sikkerhedsudstyr, den rette beklædning og om hvordan du planlægger din tur, så du er forberedt til at sejle ud på havet.


[ Til Top ]


Indmeldelse i Viktor


Indmeldelse i Politiets Fiskeklub sker ved henvendelse til klubbens kasserer:
Kim Lundager, på mail: klu009@politi.dk

Foreningen har brug for følgende data
Dit fulde navn + personnummer.
Din privatadresse + mobilnummer + private mailadresse.

For politiansatte endvidere
Tjenestested + tjenestemobil + tjenestemail.

For civile endvidere
Stilling/beskæftigelse samt navn på den politiansatte, der har anbefalet dig.


Sæt papir i maskinen!


Viktor har flere end 400 medlemmer fordelt på politiansatte, pensionerede polititjenestemænd og civile medlemmer.

Et medlemskab er både billigt og meget fordelagtigt: Senior kr. 35,- pr. måned og junior kr. 25,- pr. måned. Beløbet trækkes, for ansatte i politiet, via Politiets Sprogforbund.

Civile og pensionister betaler et samlet årligt kontingent på kr. 420,- som skal betales hvert år i april måned. Beløbet opkræves af foreningens kasserer.


[ Til Top ]


SU (bliv medlem via Lucius)


Som medlem af Viktor bør du også være medlem af søsterforeningen Lucius, der er medlem af sammenslutningen SU.
Det giver dig nemlig adgang til en lang række faciliteter i form af robåde på mange sjællandske søer og havgående både langs Øresundskysten samt rabat mange steder.
Se meget mere på SU´s hjemmeside:
https://su-booking.memberlink.dk/


Kontakt Claus Søndergaard: mobil: 6119-7854 | mail.


[ Til Top ]


Fiskeringen (bliv medlem via De Blå Blink)


Som medlem af Viktor har du yderligere mulighed for at blive medlem af fiskeklubben De Blå Blink, der er medlem af sammenslutningen Fiskeringen.
Du får adgang til en lang række faciliteter i form af robåde på mange sjællandske søer, havgående både med motorer langs Øresundskysten og i Isefjorden, åstræk i Jylland samt huse i Sverige på Sjællands Odde.
Se meget mere på Fiskeringens hjemmeside: http://www.fiskeringen.dk


Kontakt Morten Søndergaard: mobil 6137-2477 | mail.


[ Til Top ]


Dansk Havfisker Forbund (Viktor er medlem)


Som medlem af Viktor har du mulighed for at deltage i en lang række konkurrencer på havet - såvel i Danmark som i udlandet.
Viktor er nemlig medlem af Dansk Havfisker Forbund, hvilket giver alle foreningens medlemmer mulighed for året rundt at deltage i en lang række spændende konkurrencer til havs i såvel hjemlige som udenlandske vande.
Dansk Havfisker Forbund er den danske sektion af ”European Federation of Sea Anglers” (EFSA).


Se meget mere på: http://www.danskhavfiskerforbund.dk/


[ Til Top ]


Indmeld en kollega eller fiskeven


Du er meget velkommen til at sende nyhedsbrevet videre til en fiskeinteresseret kollega eller ven/veninde, hvis du mener han/hun kunne være interesseret i at blive medlem af klubben.

Husk at civile personer, venner/bekendte af et politimedlem, først skal anbefales af dig som politimedlem og derpå godkendes af bestyrelsen.

Se her, hvordan indmeldelsen foregår.

Vi ses derude ved vandene!


Fiskesnak i Viktor


[ Til Top ]


Nyttige links


Turkalenderen

Skipperlisten

Tilføj min mailadresse

Send en fangstrapport

Rekordlisterne

Danske Rekorder

SU

Dansk Havfisker Forbund

Viktors hjemmeside


[ Til Top ]Tak fordi du læste med!


Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er medlem af Politiets Fiskeklub Viktor.

Nyhedsbrevet kan indeholde oplysninger, der ikke bør anvendes af andre end dig.

Har du modtaget nyhedsbrevet ved en fejltagelse, så underret os venligst på denne denne mailadresse og slet derefter nyhedsbrevet fra dit system
.

Har du en ide til det foreningen laver eller bare en kommentar? Så send foreningen en mail.


[ Til Top ]