Se også sponsorsidenEn hjemmeside med anmeldelser af nyt grej kan du finde på www.afiskeri.dk. Foruden anmeldelser er der masser af andet lystfiskerstof.
Du kan købe fisketegnet via Internet, det danske på: www.fisketegn.dk og et tilsvarende som gælder i Norge på: www.inatur.no/fiskeravgift.
Et leksikon over danske fisk kan ses på www.norden.org/faktaof/index_fakta.htm. Som der står på siden: "Her finder du omfattende materiale om de enkelte fisk. Materialet er udarbejdet af Amtscentret for undervisning, Århus, 1998 efter bøgerne Fakta om skaldyr 1-2-3"
Hvis du holder af at se billeder af fisk (eller naturfotos) fra hele verden, så klik og kig her. Billederne er overvejende taget af danskeren Johnny Jensen, så der er selvfølgelig mange danske fisk imellem. Måske kan billederne hjælpe med at identificere den ukendte fisk du lige har fanget.
Global FlyFisher, engelsksproget side om fluefiskeri. Startet af en dansker, så der er også lokalt stof.

Flycasting.dk En side med instruktion til både begyndere og mere erfarne fluefiskere lavet af 2 certificerede instruktører. Indeholder både video og tekst.
For trollingfiskere er der noget godt at hente hos www.trolling.dk eller på www.smaabaadsklub.dk hvor vores medlem Jørgen Müller er webmaster.
Når du nu har fanget dine fisk kan du på denne internet-kogebog finde en opskrift der kan gøre fisken anvendelig på middagsbordet.
Hvis du (undtagelsesvis) ikke har fisk med hjem, så kan kogebogen hjælpe med at sætte et måltid sammen af det du har i køleskabet.

For at det hele ikke skal "gå i fisk", så er herunder nogle links til andre politiklubber.
Politiets Idrætsforening København - www.politiidraet.dk
Politiets flyveklub - www.politietsflyveklub.dk
Politiets sprogforbund - www.politiets-sprogforbund.dk
Har DU andre links som vil være af interesse for Viktor's medlemmer, så send dem til webmaster@viktor.dk.